Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΒιομηχανικός συμπιεστής βιδών

Βιομηχανικός φορητός αεροσυμπιεστής cOem, εγχθμένος πετρέλαιο αεροσυμπιεστής συνήθειας

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας αεροσυμπιεστής βιδών για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας αεροσυμπιεστής βιδών για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Είχαμε αγοράσει το συμπιεστή από ΩΧΡΟ BEARDSLEY πολλές φορές. Το WB είναι τόσο καλό όσο και το παγκοσμίως διάσημο εμπορικό σήμα! Έχουν την πιό έγκαιρη υπηρεσία μετα-πώλησης.

—— Donni Sulistyo

Είμαι Online Chat Now

Βιομηχανικός φορητός αεροσυμπιεστής cOem, εγχθμένος πετρέλαιο αεροσυμπιεστής συνήθειας

Κίνα Βιομηχανικός φορητός αεροσυμπιεστής cOem, εγχθμένος πετρέλαιο αεροσυμπιεστής συνήθειας προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Βιομηχανικός φορητός αεροσυμπιεστής cOem, εγχθμένος πετρέλαιο αεροσυμπιεστής συνήθειας

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Σαγκάη, Κίνα
Μάρκα: Wan Beardsley
Πιστοποίηση: ISO9001, CE
Αριθμό μοντέλου: Wzs-50EVA

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Negotiated
Συσκευασία λεπτομέρειες: ξύλινη περίπτωση εξαγωγής/περίπτωση κοντραπλακέ
Χρόνος παράδοσης: 1-15 εργάσιμες ημέρες μετά από την κατάθεση.
Όροι πληρωμής: T / T, L / C
Δυνατότητα προσφοράς: 500 σετ ανά μήνα
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
όνομα: Βιομηχανικός φορητός αεροσυμπιεστής OEM: Ναί
Μέγεθος εξόδου: 1 ½» Βάρος (κλ): 850
Τύπος: εγχθμένος πετρέλαιο αεροσυμπιεστής ρουλεμάν: SKF
1. Πίεση (φραγμός): 8 2. Πίεση (φραγμός): 10

Βιομηχανικός φορητός αεροσυμπιεστής cOem, εγχθμένος πετρέλαιο αεροσυμπιεστής συνήθειας

 

Βιομηχανικό φορητό χαρακτηριστικό γνώρισμα αεροσυμπιεστών

 

Η αποδοτικότητα αποφασίζεται κυρίως από δύο μέρη του αεροσυμπιεστή. Το πρώτο μέρος είναι ο οικοδεσπότης. Είναι εύκολο για μας να καταλάβουμε περισσότερο όγκο αέρα με κόστος της ίδιας υψηλότερης αποδοτικότητας μέσων κατανάλωσης ισχύος. Το δεύτερο μέρος είναι ηλεκτρικός κινητήρας. Η μόνιμη μηχανή μαγνητών και η υψηλή αποδοτική μηχανή είναι κοινές στους τρέχοντες αεροσυμπιεστές. Έναντι των συνηθισμένων ηλεκτρικών κινητήρων, οι μόνιμες μηχανές μαγνητών παρουσιάζουν τον υψηλότερο παράγοντα αποδοτικής, υψηλότερης δύναμης, και τον υψηλότερο φανό ανασχετικών συσκευών. Οι μόνιμοι σύγχρονοι) ηλεκτρικοί κινητήρες μαγνητών (παρουσιάζουν ίδιο φανό ανασχετικών συσκευών με άλλους σύγχρονους ηλεκτρικούς κινητήρες. Χωρίς windings στροφέων, αυτοί μόνιμη πιό μικρή κατανάλωση ισχύος επίδειξης μηχανών μαγνητών, επειδή η διέγερση στροφέων είναι περιττή. Εντούτοις, οι μόνιμες μηχανές μαγνητών χρειάζονται τους μετατροπείς συχνότητας που καταναλώνουν ορισμένη ενέργεια. Η δοκιμή αποδεικνύεται ότι η αποδοτικότητα των χαμηλής ισχύος μόνιμων μηχανών μαγνητών παραμένει υψηλότερη από αυτή των συνηθισμένων μηχανών μετά από να προσθέσει τους μετατροπείς συχνότητας. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις υψηλές αποδοτικές μηχανές στο στάδιο υψηλής δύναμης για να βελτιώσουμε την αποδοτικότητα λειτουργίας. Αφ' ετέρου, τα χαρακτηριστικά των μόνιμων μηχανών μαγνητών αποφασίζουν ότι μπορούν να διατηρήσουν την ίδια αποδοτικότητα ακόμη και με τη χαμηλότερη ταχύτητα περιστροφής. Εντούτοις, η αποδοτικότητα των συνηθισμένων μηχανών μειώνεται με να μειωθεί της ταχύτητας περιστροφής, που παρουσιάζει καμπύλη παραβολής

 

 

Μειώστε τα ενεργειακά κόστη

 

  • Όταν η ενέργεια αποτελεί ανωτέρω 70% του κόστους κύκλων ζωής το (LCC) του συμπιεστή, η βελτιστοποίηση κατανάλωσης ενέργειας γίνεται ουσιαστική. Στην πραγματικότητα, η κατανάλωση ισχύος για την παραγωγή του συμπιεσμένου αέρα αποτελεί άνω των 40% της συνολικής κατανάλωσης ισχύος των εγκαταστάσεων, έτσι η βελτιστοποίηση κατανάλωσης ενέργειας μπορεί ακόμη και να καθορίσει την επιτυχία της. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία συχνότητα-μετατροπής μόνιμος-μαγνητισμού Dresdnerlan, μπορούμε να παρέχουμε τους συνεργάτες για τη μείωση κόστους σας. Η σειρά WZS προϊόντων μπορεί αληθινά να απεικονίσει την απαίτηση για το συμπιεσμένο αέρα, κάνοντας την ουσιαστική ενέργεια - η αποταμίευση γίνεται μια πραγματικότητα
  • Οι παραδοσιακοί συμπιεστές χρησιμοποιούνται μεταξύ δύο καθορισμένου σημείου πίεσης χρησιμοποιώντας τις μεθόδους ελέγχου «πλήρους φορτίου και κανένα φορτίο». Ο συμπιεστής μετατρέπεται σε κανέναν τρόπο φορτίων όταν φθάνει η πίεση στο μέγιστο. Όταν η απαίτηση αέρα είναι μέση ή χαμηλή, η no-load ενέργεια θα καταναλωθεί υπερβολικά, η οποία θα οδηγήσει στα απόβλητα μεγάλου ποσού.
  • Επειδή καμία περιττή κατανάλωση ισχύος δεν θα παραχθεί, το ενεργειακό κόστος που μειώνεται από τη συχνότητα-μετατροπή μόνιμος-μαγνητισμού μπορεί να είναι μέχρι 35% ή περισσότερους. Το κόστος κύκλων ζωής το (LCC) του συμπιεστή μπορεί να μειωθεί από έναν μέσο όρο 22%. Σε μια λέξη, έναντι του συμπιεστή με αμετάβλητο περιστραφείτε την ταχύτητα, ο ωχρός συμπιεστής Beardsley μπορεί να ανακτήσει το πρόσθετο κόστος μέσα σε 1 ή 2 έτη.

Ενέργεια - αποταμίευση

 

  • Οι παραδοσιακοί συμπιεστές (τυποποιημένη μηχανή) συνήθως χρησιμοποιούν/ΜΑΚΡΙΑ ή το ανάλογο σύστημα κανονισμού, το οποίο ρυθμίζει το ανοίγοντας ποσό του κολπίσκου αέρα του συμπιεστή. Η μέθοδος ρύθμισης μπορεί επίσης να καλύψει τις παρούσες απαιτήσεις της πραγματικής κατανάλωσης αερίου, αλλά η ταχύτητα του συμπιεστή διατηρεί με την εκτιμημένη ταχύτητα τη σε ολόκληρη διαδικασία προσαρμογής, η εργασία της της τριβής εργασίας και ψύξης ρευστή αναταραχής δεν θα μειωθεί, έτσι αν και την κατανάλωση αερίου χαμηλώνουν, η πραγματική κατανάλωση ισχύος δεν είναι περιορισμένη ουσιαστικά. Ο μεταβλητός κανονισμός συχνότητας μπορεί να κάνει την πραγματική κατανάλωση ισχύος του μεταβλητού συμπιεστή συχνότητας να μειωθεί στην ίδια αναλογία, και η ενέργεια χρησιμοποιείται αποτελεσματικά στη συμπίεση αέρα.
  • Στο περιβάλλον αγοράς με τον άγριο ανταγωνισμό, είναι ένα σημαντικό θέμα ως προς το εάν το κόστος μπορεί να μειωθεί. Με τη χρήση της τεχνολογίας μετατροπής συχνότητας ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, μπορείτε να σώσετε την ενέργεια, με αυτόν τον τρόπο μειώνοντας τις δαπάνες ηλεκτρικής ενέργειας αισθητά. Ρυθμίζει τη ικανότητα παραγωγής συμπιεστών χορηγώντας αυτόματα

 

Σταθερή πίεση

 

Ακολουθεί τις αλλαγές όγκου αερίου συστημάτων αυτόματα, και ρυθμίζει την ταχύτητα του συμπιεστή ακριβώς με τη χρήση του PID (ανάλογος, διαφορικός, ακέραιος), για να κρατήσει το σταύλο πίεσης συστημάτων.

 

Βιομηχανικές φορητές παράμετροι αεροσυμπιεστών

 

Πρότυπο

Δύναμη

(KW)

Πίεση

(Φραγμός)

Ροή αέρα

(μ ³ /min)

Θόρυβος

DB (Α)

Compressionstages

Διάμετρος εξόδου

(Ίντσα)

Διάσταση

(χιλ.)

Βάρος

(κλ)

Λ W Χ
Wzs-15EVA 11 8 1.8 62±2 Ενιαίος 1300 860 1030 380
10 1.6
Wzs-20EVA 15 8 2.2 63±2 Ενιαίος 1300 860 1030 480
10 2.0
Wzs-30EVA 22 8 3.8 66±2 Ενιαίος 1 ¼» 1380 850 1150 620
10 3.0
Wzs-40EVA 30 8 5.0 68±2 Ενιαίος 1 ¾» 1380 850 1150 680
10 4.4
Wzs-50EVA 37 8 6.8 68±2 Ενιαίος 1 ½» 1600 1000 1370 850
10 5.4
Wzs-150EVA 110 8 19.0 71±2 Ενιαίος DN65 2550 1650 1850 2600
10 17.0
Wzs-180EVA 132 8 23.0 72±2 Ενιαίος DN65 2550 1650 1850 2880
10 20.0
Wzs-200EVA 160 8 26.5 75±2 Ενιαίος DN80 2950 1800 1850 3200
10 22.5

 

 

Το πλεονέκτημά μας:

          Κάθε μόνιμος αεροσυμπιεστής μεταβλητός-συχνότητας μαγνητών που παράγεται από ωχρό Beardsley μέσω της περίπλοκης τεχνολογίας ελέγχου συχνότητας αεροσυμπιεστών διανυσματικής φθάνει στην εθνική επίδραση βαθμός-2 εξοικονόμησης ενέργειας, μερικά προϊόντα έχουν βαθμός-μια ενεργειακή αποδοτικότητα, ο ωχρός αεροσυμπιεστής βιδών Beardsley χαρακτηρίζεται από την υψηλή αποδοτικότητα, τη χαμηλού θορύβου, μικρή δόνηση, το μικρό όγκο, τη χαμηλή δαπάνη, την κατάλληλη συντήρηση, την όμορφη εμφάνιση και ούτω καθεξής, το ευφυές σύστημα ελέγχου ενότητας χρήσεων προϊόντων και την ευνοϊκή ανθρώπου-μηχανής διεπαφή για να πραγματοποιήσει την αυτοδιάγνωση ελαττωμάτων, την αυτόματη ρύθμιση ροής αερίου σερβο-τύπων και τη 24ωρη αφύλακτη λειτουργία, και ανήκει σε ένα από το πιό προηγμένο σπίτι τύπων μηχανών και και στο εξωτερικό. Αυτή τη στιγμή, οι ωχρές σειρές Beardsley αεροσυμπιεστών βιδών περιλαμβάνουν: οι ενσωματωμένες μόνιμες σειρές μεταβλητός-συχνότητας μαγνητών, οι non-inductive μόνιμες σειρές μεταβλητός-συχνότητας μαγνητών, οι σερβο μόνιμες σειρές μεταβλητός-συχνότητας μαγνητών, οι χαμηλής πιέσεως μόνιμες σειρές μεταβλητός-συχνότητας μαγνητών, οι δύο σταδίων σειρές μεταβλητός-συχνότητας μαγνητών συμπίεσης μόνιμες, σειρές μεταβλητός-συχνότητας μαγνητών ψύξης δί ελαίου οι μόνιμες αεροσυμπιεστών βιδών, οι κατεψυγμένες ξηρότερες σειρές, οι ξηρότερες σειρές προσρόφησης, οι συνδυασμένες ξηρότερες σειρές, ο υψηλής απόδοσης στεγνωτήρας ακρίβειας, gasholder, τα προϊόντα κ.λπ. εφαρμόζονται εκτενώς στις βιομηχανίες όπως τα μηχανήματα, τα έπιπλα, την υφαντική, χημική ίνα, την ιατρική, τα τρόφιμα, τη μεταλλουργία, την ηλεκτρονική, την πολεμική βιομηχανία, την προστασία του περιβάλλοντος, κ.λπ.

Στοιχεία επικοινωνίας
Wan Beardsley Compressor (Shanghai) Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ben Wang

Τηλ.:: +8617321079732

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα